Om mig

Multimedie designer med tidligere baggrund inden for IT og Fitness.

Inden jeg startede som Multimedie designer, læste jeg til IT Teknolog. Efter at jeg blev færdig med uddannelsen i 2011, arbejde jeg for TDC i nogle år med support og rådgivning. Inden starten Multimedie Design, uddannede jeg mig selv til Fitness Instruktør, grundet min interesse for sport og fitness, så jeg har egenskaberne til at træne andre og forbedre min egen træning.

Jeg startede med multimedie design da jeg gerne ville arbejde mere med kommunikation og design, med henblik på en fremtid indenfor PR, Marketing og kommunikation. Pt ser jeg mig selv som fremtidig Community Manager. Jeg haft en stor interesse i online kommunikationen og hvordan en person eller et firma, viser sit ansigt ud ad til, på nettet og de medier der bruges.

Jeg er og har altid været meget sports interesseret og vil altid være det. Der er et behov for mig i at være aktiv og motionere, men også at følge store atleter. Jeg er til mange forskellige sportsgrene. Det jeg følger mest er dog Basket, og specielt den amerikanske NBA. Som multimedie designer er det ekstra sjovt at følge de forskellige hold i NBA. SoMe spiller så stor en rolle, i moderne sport både for holdene og for spillerne, i deres kommunikation ud ad til og med deres fans. Afstanden til fansene er blevet så meget mindre. Det er interessant at se hvordan store organisationer arbejder i vores verden.

Ud over at være en kæmpe sportsnørd, vil jeg også kategorisere mig selv som en mere traditionel nørd. Jeg elsker fantasy og spil. Hvor den som teenager stod på computerspil. Er det mere Magic the Gathering og brætspil der har den store interesse. Den taktiske tilgang sammen med det sociale samvær i at sidde sammen med andre, og spille sammen, er noget der ikke kan opnåes på samme måde ved computeren.

Advertisements